Csontváry logó Üdvözöljük a
Csontváry Iskola honlapján!
Tehetségpont Örökös ökoiskola
 

Kezdőlap

Elérhetőségeink

Naptár

Étkezés

Iskolánk

Dokumentumok

Galéria

Ovisoknak

TÁMOP 3.1.4-12/1

ÖKO hírek

Digitális Témahét 2016

Alapítvány

Sajtómegjelenés

Étkezés

 

Ebédbefizetés a szeptemberi időszakra

Ebédbefizetés szeptember hónapra


Ebédbefizetés az júniusi időszakra

A GESZ tájékoztató levele a júniusi helyzetről és az ebédlemondás, visszaigénylés menetéről:
gesz_tajekoztato_2020junius.pdf
 

Ebédbefizetési időpontok augusztusban és szeptemberben

Ebédbefizetési időpontok augusztusra

Ebédbefizetési időpontok szeptemberben

   

Rendkívüli ebédlemondás!

Rendkívüli ebédlemondás


Időpontváltozás!

Időpontváltozás!


Tájékoztató
−Élelmezési osztály címváltozása−

Tájékoztató - élelmezési osztály

http://www.gesz18.hu/index.php


Aktuális étlap

hungast

https://www.hungast.hu/budapest-18.-kerulet-etlap.html


Tájékoztatás a befizetési napok időpontjairól 2020. januártól május hónapig

Ebédbefizetési időpontok 2020 májusáig

   

Tájékoztatás a befizetési napok időpontjairól 2019. októbertől december hónapig

Ebédbefizetési időpontok 2019 decemberig

   

NYILATKOZAT
online bankkártyás és átutalásos étkezés befizetéshez

Tisztelt Szülők!

Amennyiben már regisztráltak az online felület használatához és a továbbiakban az online felületen keresztül szeretnék gyermekük étkezés térítési díját kiegyenlíteni, legyenek szívesek a mellékelt nyilatkozatot kitöltve eljuttatni a GESZ élelmezési csoportjához emailben (etkezeslemondas@gesz.bp18.hu) vagy személyesen.

Nyilatkozat az utalásos fizetéshez

Budapest, 2017. június 02.

                                                                                Üdvözlettel:

                                                                                                                                                  Budapest Főváros XVIII. kerület
                                                                                                                                                      Gazdasági Ellátó Szolgálat


TÁJÉKOZTATÓ
az intézményi befizetésről

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy gyermeke intézményi étkezési térítési díját – az Ön választása alapján – átutalással, online bankkártyás és készpénzes befizetéssel teljesítheti. A étkezési térítési díjat a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzat Térítési díj rendelete alapján a szolgáltatás igénybevételét megelőző hónapban kell befizetni. Az étkezési térítési díj készpénzben történő kiegyenlítésére az iskolában, az iskola és a GESZ (gesz18.hu) honlapján közzétett valamint az intézményben kifüggesztett időpontokban az élelmezési ügyintézőknél van lehetőség (havonta 2 alkalommal). Az iskolai befizetési időpontokat elmulasztók részére a GESZ saját házipénztárában (1181 Budapest, Városház u. 16. címen) havonta 3 alkalommal biztosít befizetési lehetőséget. A fenti alkalmakat is elmulasztók részére további befizetési időpontokat nem tudunk biztosítani!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az iskolában illetve a GESZ házipénztárában kizárólag készpénzzel történő befizetésre van lehetőség.

Banki átutalási és online bankkártyás fizetési móddal kapcsolatos fontosabb teendők és tudnivalók:

Jelen Tájékoztató melléklete szerinti Nyilatkozatot kitöltés után az iskolában befizetési napokon az élelmezési ügyintézőknek vagy a GESZ élelmezési csoportjának kell eljuttatni. Amennyiben átutalással vagy online kíván fizetni a Nyilatkozatot a befizetés hónapját megelőző hónap 20. napjáig - tanítási szünet esetén, az azt megelőző tanítási napig – az élelmezési ügyintézőknek vagy a GESZ élelmezési csoportjának kell eljuttatni.

A Nyilatkozatban kötelező étkezési típust választani, melyet adott hónapra vonatkozóan változtatni nem lehet, amennyiben az étkezési típust módosítani kívánja azt a kérelem étkezés típus megváltoztatásához nyomtatvány kitöltésével és leadásával teheti meg, melynek leadási határideje megegyezik a fentebb meghatározott, Nyilatkozat leadási határidővel.

Az átutalásos számla minden hónap harmadik munkanapjáig kiállításra kerül (az online fizetést választók részére is átutalásos számla kerül kiállításra), mely a kiállítást követő munkanapon a GESZ élelmezési csoportjában átvehető. A számla elkészültéről rendszerünk egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére. Az e-mailben az átutalás teljesítéséhez szükséges minden adat és azonosító megtalálható.

Az utalás beazonosítása érdekében a számla utalásakor minden esetben a számla azonosítóját (és nem a számla számát) a számlán megadott formátumban (az azonosító megtalálható az értesítő e-mailben is) az utalás közlemény rovatában kötelező feltüntetni, ennek hiányában az átutalás beazonosíthatatlanná válik, és az átutalt összeg 5 munkanapon belül visszautalásra kerül a kezdeményező bankszámla számra.

Online bankkártyás fizetés menete:

A 18gesz.eny.hu oldalra történő belépést követően a számlák menüpontra kattintva megjelenik a befizetendő számla. A mellette lévő” Befizetés” ikonra kattintva a bank fizető felületére navigál a program.

A határidőn belül megérkezett és beazonosított kifizetésekről rendszerünk egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére.

A fizetési határidőn túli, valamint nem a számlán szereplő összeg (kérjük, ne kerekítsenek!) utalása esetén a befizetett összeg szintén visszautalásra kerül 5 munkanapon belül a kezdeményező fél számlájára.

A ki nem fizetett, vagy a fentiekben felsorolt okok miatt kiegyenlítetlen számlákról a fizetési határidő lejártát követő munkanapon sztornó számlát állítunk ki, mely a kiállítást követő munka napon a GESZ élelmezési csoportjában átvehető.

A sztornó számla kiállításáról rendszerünk szintén egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére. Kérjük, a fizetési határidő lejártát követően átutalást ne kezdeményezzen, mert az utalt összeg MINDEN esetben visszautalásra kerül! A sztornó számla kiállítása után, amennyiben kívánja, hogy gyermeke a következő hónapban étkezésben részesüljön, az étkezési térítési díj befizetésére kizárólag készpénzben nyílik mód az iskolában kijelölt befizetési napon, valamint a GESZ pénztárában a megadott befizetési napokon.

A számlák minden esetben teljes hónapra kerülnek kiállításra, igazodva az intézmény tanítási rendjéhez, az ettől eltérő étkezési igényeket (pl. tört hónapra történő befizetés) nem tudjuk figyelembe venni. Az étkezési típus módosítására a diétás étkezés kivételével adott hónapon belül nincs lehetőség. A teljes hónapra megrendelt étkezés korrigálható a kívánt napok lemondásával.

Megrendelt étkezés módosítása:

Lehetőséget biztosítunk a már befizetett étkezés lemondására online felületen (18gesz.eny.hu), telefonon (2 961 488) vagy e-mail-ben (etkezeslemondas@gesz.bp18.hu). Lemondás visszavonására kizárólag a GESZ élelmezési csoportjának ügyintézői jogosultak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a reggel 9 óráig bejelentett módosítást a követő étkeztetési naptól tudjuk érvényesíteni, a 9 óra után beérkező jelzések esetén a módosításra 1 nappal későbbi időponttól van lehetőség. A lemondott étkezések térítési díját a következő havi étkezés fizetendő térítési díjában jóváírjuk.

Az étkezési térítési díjjal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon továbbra is bizalommal a GESZ élelmezési csoportjának ügyintézőihez.

Budapest, 2017. május.

                                                                                      Tisztelettel

                                                                                                                                                           Budapest Főváros XVIII. kerület
                                                                                                                                                               Gazdasági Ellátó Szolgálat


Szülői tájékoztató

Étkezés - általános tájékoztató Étkezés - letölthető dokumentumok Étkezés - befizetési időpontok

Általános tájékoztató:
http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes

Letölthető dokumentumok:
http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes

Ebédbefizetési időpontok:
http://gesz18.hu/index.php/idopontok

Tájékoztató az intézményi étkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. december hónaptól elindul az étkezési programunk internetes felülete, mely terveink szerint széleskörű lehetőséget biztosít gyermeke étkezésének elektronikus lemondásához, továbbá a későbbiekben a megrendeléséhez és a térítési díj megfizetéséhez.

A bevezetés gördülékeny kivitelezése érdekében szükség van az Önök együttműködő támogatására is, ezért az alábbiakban tájékoztatjuk arról, hogy hogyan tudja ezeket a lehetőségeket igénybe venni.

Az internetes felület bevezetésével kapcsolatos legfontosabb információk és kitöltendő dokumentumok :

Az online felület használata előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztrációhoz szükséges nyilatkozatot honlapunkról vagy a gyermeke oktatási intézményéből szerezheti be, melyet 2 példányban kell kitöltenie és gyermeke oktatási intézményében leadnia.

Az online felületre történő belépés regisztráció után lehetséges. Regisztrációt követően Önnek lehetősége nyílik a program segítségével gyermeke megrendelt étkezésének módosítására, valamint a közeljövőben, ugyanezen a felületen, a következő havi igények összeállítására és a megrendelésének bankkártyával történő kifizetésére. Törekvéseinknek célja, hogy Önök a lehető legkényelmesebben intézhessék gyermekük étkezésével kapcsolatos teendőiket, bárhonnan néhány kattintással elérve.

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a honlapon tett elmentett módosítások, (a következő napra) minden nap 9 óráig véglegesítésre kerülnek és az adatok további módosítására egyedi kérés alapján sincs lehetőség!

Amennyiben az étkezési típus megváltoztatását kérik, úgy az ehhez szükséges kérelmet szintén 2 példányban kell kitöltenie és gyermeke intézményében vagy a GESZ központjában leadnia, legkésőbb adott hónap 20-áig, így a kért módosítás a következő hónaptól igényelhető.

A nyilatkozatok átvehetők az oktatási intézményekben, a GESZ pénztárában, és letölthetők a www.gesz18.hu (Étkeztetés menüpont alatt) oldalon.

Reméljük az online felület bevezetése elnyeri tetszésüket és a továbbiakban egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük gyermeke étkezésével kapcsolatos teendőit.

Az újonnan bevezetett szolgáltatáson túl az alábbi elérhetőségek is rendelkezésre állnak:

Telefonszám: 06-1-296-1488
 e-mail: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu

Szíves együttműködését előre is köszönjük!

Budapest, 2016. november 30.

Tisztelettel                                        Budapest Főváros XVIII. kerület
Gazdasági Ellátó Szolgálat     

Online nyilatkozat letöltése: NYILATKOZAT Online felületre történő regisztrációhoz

Forrás: TÁJÉKOZTATÓ az intézményi étkeztetésről


Tájékoztatás étkezés lemondásának új elérhetőségeiről

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy a nemzeti köznevelésről szóló törvény előírásai miatt szükséges átalakítanunk a közétkeztetéssel kapcsolatos ügyintézést.

A gyermekek étkezésének lemondásra a továbbiakban, a GESZ központjában biztosítunk lehetőséget az alábbi elérhetőségeken:

Telefonon: 06-1-296-1488,
Elektronikus levélben: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu e-mail címen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a következő tanítási napra csak a 7.309.00 óra között beérkezett jelzéseket tudjuk befogadni!

Budapest, 2016. november 24.

                                                                                                                          Üdvözlettel:

                                                                                                                                                  Budapest Főváros XVIII. kerület
                                                                                                                                                      Gazdasági Ellátó Szolgálat


vissza az oldal tetejére