Csontváry logó Üdvözöljük a
Csontváry Iskola honlapján!
Tehetségpont Örökös ökoiskola
 

Kezdőlap

Elérhetőségeink

Naptár

Étkezés

Iskolánk

Dokumentumok

Galéria

Ovisoknak

TÁMOP 3.1.4-12/1

ÖKO hírek

Digitális Témahét 2016

Alapítvány

Sajtómegjelenés

Étkezés

 

Szülői tájékoztató a 2022/2023. tanévre vonatkozó nyilatkozatok leadásáról

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy a 2022/2023. tanévre az étkeztetéshez szükséges nyilatkozatok leadásának határideje 2022. június 30.

A nyilatkozatok letölthetők a https://www.gesz18.hu/etkeztetes/#letoltheto-dokumentumok oldalról.

A 2021/2022. tanévre leadott átutalásos nyilatkozatok érvényesek a következő tanévre is. Abban az esetben szükséges új nyilatkozatot küldeni, ha a megadott adatokban bármilyen változás történik vagy három egymást követő hónapban nem történt étkezés befizetés. A nagy családos kedvezmény tanévre szól ezért minden érintett étkező részére szükséges leadni.

A kedvezmények igénybevételének feltétele az új tanévre kitöltött kedvezményes térítési díj igénybevételéről szóló nyilatkozat és a jogosultságot alátámasztó érvényes dokumentum határidőn belüli együttes leadása.

A leendő elsősök részére leadandó nyilatkozatok:
-Online bankkártya és átutalásos fizetéshez nyilatkozat
-Nagy családos kedvezmény esetén nyilatkozat a kedvezmény igénybevételéhez és a szülő (gondviselő) nyilatkozata a közös háztartásban élők számáról
-Tartós beteg/SNI kedvezmény esetén nyilatkozat a kedvezmény igénybevételéhez és a jogosultságot alátámasztó dokumentum
-Rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény és nevelésbe vétel esetén nyilatkozat a kedvezmény igénybevételéhez és a jogosultságot alátámasztó dokumentum

A nyilatkozatok és mellékleteik leadhatók elektronikus levélben az etkezeslemondas@gesz.bp18.hu címre küldve, illetve a GESZ bejáratánál (1181 Budapest, Batthyány u. 59.) elhelyezett gyűjtőládába lezárt borítékban.

A kép és a szöveg forrása: GESZ


Étkezési lehetőség a digitális tanrend idején

Tisztelt Szülő! Tisztelt Gondviselő!

Az általános iskola tanulói részére 2021. március 8 -tól az alábbiak szerint biztosítjuk az étkezést:

Ingyenes étkező gyermekek részére a március hónapra igényelt étkezésként a napi főétkezés továbbra is biztosított! Az étel a gyermek iskolájában munkanapokon 11:00 – 13:00 óra között átvehető zárt csomagolásban.

Amennyiben nem kívánja átvenni az ételt, kérjük, jelezze részünkre az alábbi elérhetőségeken és továbbítjuk a lemondását a szolgáltató felé.

Március hónapra térítési díjfizetéssel megrendelt étkezések 2021. március 8. napjától lemondásra kerültek!

Amennyiben a digitális oktatás időszakára igényli a napi főétkezést, kérjük, jelezze részünkre az alábbi elérhetőségeken. Az általános szabályoknak megfelelően, a hétköznap 9:00 óráig megrendelt étkezést a következő munkanaptól tudjuk biztosítani.

Az ételt a gyermek iskolájában munkanapokon 11:00 – 13:00 óra között zárt csomagolásban tudjuk átvétellel biztosítani.

Elérhetőségeink:
e-mail
: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu
telefon
: 06-1-296-1488
A várhatóan megnövekedő telefonforgalom miatt javasoljuk, elektronikus levélben küldje részünkre jelzését!


Változás!!!
−Októberi ebédbefizetés csak a GESZ-ben−

Tájékoztató az októberi ebédbefizetésről


Budapest Főváros XVIII. kerület Gazdasági Ellátó Szolgálat tájékoztatója az étkezési térítési díj befizetésével kapcsolatos változásokról

A COVID-19 koronavírusos megbetegedések számának újbóli emelkedésére tekintettel, a lakosság és dolgozóink egészségének védelme érdekében és a személyes kontaktusok számának csökkentése érdekében kiadott polgármesteri utasítás alapján, az étkezési térítési díjak befizetésének módja és rendje az alábbiak szerint változik:

2020. november 01. napjától elsődlegesen elektronikus fizetési mód (banki átutalás, Menza rendszeren belüli internetes bankkártyás fizetés) kerül meghatározásra. Készpénzes befizetésre a GESZ 1181 Budapest, Városház u. 16. cím alatti pénztárában 8 órától 14 óráig biztosítunk lehetőséget az alábbiak szerint:
- November hónapban (december havi étkezés): 11.05.; 11.12.; 11.19; 11.26. napokon,
- December hónapban (január havi étkezés): 12.03.; 12.10.; 12.17.; 12.22. napokon.

2021. január 01. napjától kizárólag elektronikus fizetési módra lesz lehetősége! A banki átutaláshoz és a Menza rendszer használatához szükséges nyomtatványok elérhetőek a GESZ honlapján http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes címen és az ügyintézőinknél, az október havi befizetések időpontjában és helyszínein.

A kitöltött nyomtatványok leadhatók:
• a GESZ bejáratában elhelyezett gyűjtőládában,
• az ügyintézőinknél, az október havi befizetések időpontjában és helyszínein,
• elektronikusan a etkezeslemondas@gesz.bp18.hu e-mail címen.

Segítő együttműködésüket köszönjük!


Ebédbefizetés a novemberi időszakra

Ebédbefizetés november hónapra

 


Pótbefizetés az októberi időszakra

Pótbefizetés október hónapra 2020. szeptember 25-én, pénteken, szeptember 28-án, hétfőn és szeptember 29-én, kedden 9−12 óráig a GESZ pénztárában (1181 Budapest, Városház utca 16.).


Járványügyi intézkedések

Változás a befizetés menetében

 


Ebédbefizetési időpontok november hónapra

Ebédbefizetési időpontok november hónapra 

   

Rendkívüli ebédlemondás!

Rendkívüli ebédlemondás


Időpontváltozás!

Időpontváltozás!


Tájékoztató
−Élelmezési osztály címváltozása−

Tájékoztató - élelmezési osztály

http://www.gesz18.hu/index.php


Aktuális étlap

hungast

https://www.hungast.hu/budapest-18.-kerulet-etlap.html


NYILATKOZAT
online bankkártyás és átutalásos étkezés befizetéshez

Tisztelt Szülők!

Amennyiben már regisztráltak az online felület használatához és a továbbiakban az online felületen keresztül szeretnék gyermekük étkezés térítési díját kiegyenlíteni, legyenek szívesek a mellékelt nyilatkozatot kitöltve eljuttatni a GESZ élelmezési csoportjához emailben (etkezeslemondas@gesz.bp18.hu) vagy személyesen.

Nyilatkozat az utalásos fizetéshez

Budapest, 2017. június 02.

                                                                                Üdvözlettel:

                                                                                                                                                  Budapest Főváros XVIII. kerület
                                                                                                                                                      Gazdasági Ellátó Szolgálat


TÁJÉKOZTATÓ
az intézményi befizetésről

Tisztelt Szülő!

Tájékoztatjuk, hogy gyermeke intézményi étkezési térítési díját – az Ön választása alapján – átutalással, online bankkártyás és készpénzes befizetéssel teljesítheti. A étkezési térítési díjat a Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc- Pestszentimre Önkormányzat Térítési díj rendelete alapján a szolgáltatás igénybevételét megelőző hónapban kell befizetni. Az étkezési térítési díj készpénzben történő kiegyenlítésére az iskolában, az iskola és a GESZ (gesz18.hu) honlapján közzétett valamint az intézményben kifüggesztett időpontokban az élelmezési ügyintézőknél van lehetőség (havonta 2 alkalommal). Az iskolai befizetési időpontokat elmulasztók részére a GESZ saját házipénztárában (1181 Budapest, Városház u. 16. címen) havonta 3 alkalommal biztosít befizetési lehetőséget. A fenti alkalmakat is elmulasztók részére további befizetési időpontokat nem tudunk biztosítani!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az iskolában illetve a GESZ házipénztárában kizárólag készpénzzel történő befizetésre van lehetőség.

Banki átutalási és online bankkártyás fizetési móddal kapcsolatos fontosabb teendők és tudnivalók:

Jelen Tájékoztató melléklete szerinti Nyilatkozatot kitöltés után az iskolában befizetési napokon az élelmezési ügyintézőknek vagy a GESZ élelmezési csoportjának kell eljuttatni. Amennyiben átutalással vagy online kíván fizetni a Nyilatkozatot a befizetés hónapját megelőző hónap 20. napjáig - tanítási szünet esetén, az azt megelőző tanítási napig – az élelmezési ügyintézőknek vagy a GESZ élelmezési csoportjának kell eljuttatni.

A Nyilatkozatban kötelező étkezési típust választani, melyet adott hónapra vonatkozóan változtatni nem lehet, amennyiben az étkezési típust módosítani kívánja azt a kérelem étkezés típus megváltoztatásához nyomtatvány kitöltésével és leadásával teheti meg, melynek leadási határideje megegyezik a fentebb meghatározott, Nyilatkozat leadási határidővel.

Az átutalásos számla minden hónap harmadik munkanapjáig kiállításra kerül (az online fizetést választók részére is átutalásos számla kerül kiállításra), mely a kiállítást követő munkanapon a GESZ élelmezési csoportjában átvehető. A számla elkészültéről rendszerünk egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére. Az e-mailben az átutalás teljesítéséhez szükséges minden adat és azonosító megtalálható.

Az utalás beazonosítása érdekében a számla utalásakor minden esetben a számla azonosítóját (és nem a számla számát) a számlán megadott formátumban (az azonosító megtalálható az értesítő e-mailben is) az utalás közlemény rovatában kötelező feltüntetni, ennek hiányában az átutalás beazonosíthatatlanná válik, és az átutalt összeg 5 munkanapon belül visszautalásra kerül a kezdeményező bankszámla számra.

Online bankkártyás fizetés menete:

A 18gesz.eny.hu oldalra történő belépést követően a számlák menüpontra kattintva megjelenik a befizetendő számla. A mellette lévő” Befizetés” ikonra kattintva a bank fizető felületére navigál a program.

A határidőn belül megérkezett és beazonosított kifizetésekről rendszerünk egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére.

A fizetési határidőn túli, valamint nem a számlán szereplő összeg (kérjük, ne kerekítsenek!) utalása esetén a befizetett összeg szintén visszautalásra kerül 5 munkanapon belül a kezdeményező fél számlájára.

A ki nem fizetett, vagy a fentiekben felsorolt okok miatt kiegyenlítetlen számlákról a fizetési határidő lejártát követő munkanapon sztornó számlát állítunk ki, mely a kiállítást követő munka napon a GESZ élelmezési csoportjában átvehető.

A sztornó számla kiállításáról rendszerünk szintén egy automatikus értesítést küld az Ön, nyilatkozatában megadott e-mail címére. Kérjük, a fizetési határidő lejártát követően átutalást ne kezdeményezzen, mert az utalt összeg MINDEN esetben visszautalásra kerül! A sztornó számla kiállítása után, amennyiben kívánja, hogy gyermeke a következő hónapban étkezésben részesüljön, az étkezési térítési díj befizetésére kizárólag készpénzben nyílik mód az iskolában kijelölt befizetési napon, valamint a GESZ pénztárában a megadott befizetési napokon.

A számlák minden esetben teljes hónapra kerülnek kiállításra, igazodva az intézmény tanítási rendjéhez, az ettől eltérő étkezési igényeket (pl. tört hónapra történő befizetés) nem tudjuk figyelembe venni. Az étkezési típus módosítására a diétás étkezés kivételével adott hónapon belül nincs lehetőség. A teljes hónapra megrendelt étkezés korrigálható a kívánt napok lemondásával.

Megrendelt étkezés módosítása:

Lehetőséget biztosítunk a már befizetett étkezés lemondására online felületen (18gesz.eny.hu), telefonon (2 961 488) vagy e-mail-ben (etkezeslemondas@gesz.bp18.hu). Lemondás visszavonására kizárólag a GESZ élelmezési csoportjának ügyintézői jogosultak. Felhívjuk a figyelmet, hogy a reggel 9 óráig bejelentett módosítást a követő étkeztetési naptól tudjuk érvényesíteni, a 9 óra után beérkező jelzések esetén a módosításra 1 nappal későbbi időponttól van lehetőség. A lemondott étkezések térítési díját a következő havi étkezés fizetendő térítési díjában jóváírjuk.

Az étkezési térítési díjjal kapcsolatos kérdéseivel kérjük, forduljon továbbra is bizalommal a GESZ élelmezési csoportjának ügyintézőihez.

Budapest, 2017. május.

                                                                                      Tisztelettel

                                                                                                                                                           Budapest Főváros XVIII. kerület
                                                                                                                                                               Gazdasági Ellátó Szolgálat


Szülői tájékoztató

Étkezés - általános tájékoztató Étkezés - letölthető dokumentumok Étkezés - befizetési időpontok

Általános tájékoztató:
http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes

Letölthető dokumentumok:
http://www.gesz18.hu/index.php/etkezes/letoltes

Ebédbefizetési időpontok:
http://gesz18.hu/index.php/idopontok

Tájékoztató az intézményi étkeztetésről

Tisztelt Szülők!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2016. december hónaptól elindul az étkezési programunk internetes felülete, mely terveink szerint széleskörű lehetőséget biztosít gyermeke étkezésének elektronikus lemondásához, továbbá a későbbiekben a megrendeléséhez és a térítési díj megfizetéséhez.

A bevezetés gördülékeny kivitelezése érdekében szükség van az Önök együttműködő támogatására is, ezért az alábbiakban tájékoztatjuk arról, hogy hogyan tudja ezeket a lehetőségeket igénybe venni.

Az internetes felület bevezetésével kapcsolatos legfontosabb információk és kitöltendő dokumentumok :

Az online felület használata előzetes regisztrációhoz kötött, a regisztrációhoz szükséges nyilatkozatot honlapunkról vagy a gyermeke oktatási intézményéből szerezheti be, melyet 2 példányban kell kitöltenie és gyermeke oktatási intézményében leadnia.

Az online felületre történő belépés regisztráció után lehetséges. Regisztrációt követően Önnek lehetősége nyílik a program segítségével gyermeke megrendelt étkezésének módosítására, valamint a közeljövőben, ugyanezen a felületen, a következő havi igények összeállítására és a megrendelésének bankkártyával történő kifizetésére. Törekvéseinknek célja, hogy Önök a lehető legkényelmesebben intézhessék gyermekük étkezésével kapcsolatos teendőiket, bárhonnan néhány kattintással elérve.

Szeretnénk felhívni figyelmüket arra, hogy a honlapon tett elmentett módosítások, (a következő napra) minden nap 9 óráig véglegesítésre kerülnek és az adatok további módosítására egyedi kérés alapján sincs lehetőség!

Amennyiben az étkezési típus megváltoztatását kérik, úgy az ehhez szükséges kérelmet szintén 2 példányban kell kitöltenie és gyermeke intézményében vagy a GESZ központjában leadnia, legkésőbb adott hónap 20-áig, így a kért módosítás a következő hónaptól igényelhető.

A nyilatkozatok átvehetők az oktatási intézményekben, a GESZ pénztárában, és letölthetők a www.gesz18.hu (Étkeztetés menüpont alatt) oldalon.

Reméljük az online felület bevezetése elnyeri tetszésüket és a továbbiakban egyszerűbbé és kényelmesebbé tehetjük gyermeke étkezésével kapcsolatos teendőit.

Az újonnan bevezetett szolgáltatáson túl az alábbi elérhetőségek is rendelkezésre állnak:

Telefonszám: 06-1-296-1488
 e-mail: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu

Szíves együttműködését előre is köszönjük!

Budapest, 2016. november 30.

Tisztelettel                                        Budapest Főváros XVIII. kerület
Gazdasági Ellátó Szolgálat     

Online nyilatkozat letöltése: NYILATKOZAT Online felületre történő regisztrációhoz

Forrás: TÁJÉKOZTATÓ az intézményi étkeztetésről


Tájékoztatás étkezés lemondásának új elérhetőségeiről

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk, hogy a nemzeti köznevelésről szóló törvény előírásai miatt szükséges átalakítanunk a közétkeztetéssel kapcsolatos ügyintézést.

A gyermekek étkezésének lemondásra a továbbiakban, a GESZ központjában biztosítunk lehetőséget az alábbi elérhetőségeken:

Telefonon: 06-1-296-1488,
Elektronikus levélben: etkezeslemondas@gesz.bp18.hu e-mail címen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a következő tanítási napra csak a 7.309.00 óra között beérkezett jelzéseket tudjuk befogadni!

Budapest, 2016. november 24.

                                                                                                                          Üdvözlettel:

                                                                                                                                                  Budapest Főváros XVIII. kerület
                                                                                                                                                      Gazdasági Ellátó Szolgálat


vissza az oldal tetejére