Csontváry logó Üdvözöljük a
Csontváry Iskola honlapján!
Tehetségpont Örökös ökoiskola
 

Kezdőlap

Elérhetőségeink

Naptár

Étkezés

Iskolánk

Dokumentumok

Galéria

Ovisoknak

TÁMOP 3.1.4-12/1

ÖKO hírek

Digitális Témahét 2016

Alapítvány

Sajtómegjelenés

Túlélésért Iskolai Alapítvány

Kedves Szülők!

Iskolánk közeleg a felújítás befejezéséhez, aminek mindenki nagyon örül. A tornaterem padlózata azonban kimaradt pénzhiány miatt. Az iskola pedagógusai szeretnék, ha a gyerekek legkorszerűbb, legbiztonságosabb tornatermi műgyantás padlón sportolhatnának eredményesen, balesetmentesen.

Kérjük Önöket, családjukat, barátaikat, munkahelyüket, ismerős vállalkozókat, cégeket, hogy anyagi lehetőségeikhez mérten támogassák alapítványunkat a sikeres felújításhoz. A támogató szülők és családok nevét feltüntetjük a tornatermi emlékfalon, az adományozó cégeknek reklámfelületet biztosítunk a tornateremben.

Pénzadományaikat a következő alapítványi bankszámlára utalhatják:
Budapest Bank
10103881-55045244-00000001

Előre is köszönjük az anyagi támogatást!

A Túlélésért Iskolai Alapítvány


Tisztelt Szülők!

Törvényváltozás miatt idén már nincs lehetőség adójuk 1%-át az iskolai alapítványnak ajánlani. Eddigi támogatásukat köszönjük!

A Túlélésért Iskolai Alapítvány vezetője


1992-ben hoztuk létre alapítványunkat, hogy az iskolában rendezett programok megvalósításához anyagi fedezetet biztosíthassunk. Elsősorban intézményünk dolgozói és a nálunk tanuló gyermekek szülei élnek azzal a lehetőséggel, hogy támogatást adnak a Túlélésért Iskolai Alapítvány javára. Ennek eredményeként színes programokat igyekszünk szervezni tanulóinknak, illetve egy-egy nagyobb értékű tárgyi eszköz beszerzésével próbáljuk javítani az oktatási feltételeket.

Pénzadományaikat a következő alapítványi bankszámlára utalhatják:
Budapest Bank
10103881-55045244-00000001

Tanulóink és tanáraink köszönik felajánlását!

A Túlélésért Iskolai Alapítvány